04 decembrie, 2012

Rochie designer Karen Millen - EXPEDIATA
















Rochie din voal de mătase cu vîscoză și căptușeală din voal de poliester produsă de casa de modă britanică Karen Millen (a se vedea aici modele și prețuri: http://www.karenmillen.com/dresses/dept/fcp-category/list). Lungimea este până la genunchi, are fermoar lateral ascuns și bretele subțiri.
Este tăiată sub bust, croiala având efect de susținere și ridicare a bustului, iar pensele frontale și dorsale dau alura cambrată a rochiei, care se așează foarte frumos pe corp.
Materialul este destul de plin, însă căderea acestuia este asigurată de inserția inelelor de metal ce imită bronzul care susțin voalul de la poale. Inele de același fel se regăsesc și în zona bustului, între cele două cupe, dând un aspect foarte senzual acestuia.
Rochia este și mai frumoasă în realitate, având un aspect cu adevărat luxos. Voalul de deasupra are o bază crem transparentă, cu aplicații maro de diferite nuanțe.
Mărime: 8 (UK), dar circumferința bustului - 82-83 cm, circuferința tăieturii de sub bust - 72 cm, circumferința taliei - 75 cm, circumferința șolduri - 94 cm, lungime de la umăr la poale - 110 cm.
Producător: Karen Millen (UK)
Stare: excelentă, aproape nouă. Singura problemă este faptul că breteaua stângă este un pic descusută la spate (se poate vedea în antepenultima fotografie), dar se poate remedia ușor.
Nu este inclusă la reducerile de Moș Nicolae!

Niciun comentariu: